Nega obraza

004-1-405x280
005-2-581x310

seznam1OSNOVNE KOZMETIČNE TERAPIJE

Na podlagi analize kože ter temeljitega razgovora o vaši koži, izberemo protokol, ki je namenjen vašemu trenutnemu stanju kože in njenim potrebam.

Atravmatsko čiščenje kože
Sodobna procedura atravmatskega čiščenja kože razvita s strani dermatologov, brez bolečin, brez izsuševanja kože, brez uporabe vroče pare, ki izsuši in s tem poškoduje povrhnjico.

Primerna je za odstranitev vnetih aken, rozaceo, seboroični dermatitis in perioralni dermatiits, zožanje por.

Kot priprava kože obraza za nadaljne kozmetične procedure ali estetske posege (plastično operacijo ali injekcijske posege (botox, polnila), laserske posege na obrazu)

Prednosti terapije: atravmatičnost procedure, visoki antiseptični nivo, možnost čiščenja tudi občutljive in suhe kože.

 

seznam1SPECIALNE KOZMETIČNE TERAPIJE

Procedure za kožo z aknami
Za problematično kožo v času adolescence ali v odrasli dobi s povečanim izločanjem sebuma, komedoni in vnetnimi aknami. S kozmetično terapijo reguliramo izločanje loja, zmanjšamo rdečico in vnetje, zmanjšamo prekomerno luščenje odmrlih kožnih celic in zamašitve por lasnega mešička. Zmanjšamo in preprečujemo razmnoževanje bakterij, preprečujemo nastanek brazgotin po aknah.

Smo certificirani izvajalec metode GREEN PEEL® in HL atravmatskega čiščenja kože in antiakne terapije. Znanje ter preizkušene metode tudi iz strani dermatologov nam omogočajo, da uspešno pomagamo do izboljšanja stanja problematične kože velikemu številu tako mladostnikov kot odraslih.

Procedure za omilitev znakov staranja
Gubice in linije obraza nam dajejo karakter in so običajno prepoznavne kot pozitivne, medtem ko slaba kakovost kože praviloma vedno deluje negativno, nezdravo, postarano in utrujeno.
Postopki estetske kirurgije in uporaba tkivnih polnilcev s hialuronsko kislino in uporaba botulin toksina so vse bolj popularni v sodobnem času, vendar pa ne morejo popraviti kakovosti kože.

Postopki glajenja kože s kislinskimi pilingi ter napredne metode vnosa aktivnih snovi v kožo igrajo pomembno vlogo pri dopolnjevanju mladostnega zdravega videza kože.
Kislinski anti age piling serumi HL ter Intraceuticals® kisikovi tretmaji s hialuronsko kislino in aktivnimi sestavinami veljajo za ene izmed izmed najbolj učinkovitih NEINVAZIVNIH postopkov za obnavljanje kože in ji nudijo t.i anti-aging učinek.

Končni rezultat intenzivnih neinvazivnih postopkov je nastanek nove, mehkejše in nežnejše zgornje lasti kože. Ob hkratnem izboljšanju kakovosti in videza kože pride do kemičnih sprememb tudi v globljih plasteh kože – ob redni uporabi pride do povečane tvorbe kolagena, medceličnine, vsebnosti vode v koži in zmanjšanja mastenja.

Glede na potrebe in stanje kože vam sestavimo vam individualen paket tretmajev, od katerih lahko pričakujete vidne spremembe na koži kot so posvetlitev kože in bledenje pigmentnih lis, zmanjšanje drobnih gub in glajenje površine kože, vlaženje ter zmanjšanje por na nosu in licih.

Procedure za pomiritev kože
Za nežno, občutljivo ter razdraženo kožo, kožo z razširjenimi površinskimi kapilarami ali celo s kuperozo ali rozaceo v stabilni fazi.

Za atopično kožo, ki je tanjša, občutljiva, sivkasta, bleda koža, na dotik groba, prisotno je lahko srbenje, zbadanje in žgoč občutek, občasno drobno luščenje, koža močno odreagira na običajne dražljaje.

Glavni namen procedure je odpravljanje rdečice, ožanje razširjenih kapilar, vlaženje in pomiritev razdražene kože, kot dodatna nega kože z rozaceo, odpravljanje eritema po estetskih posegih (laser, kemični piling…).

Procedure za hiperpigmentacije
Vzroki za hiperpigmentacijo so različni, od raznih poškodb in vnetij na koži, jemanje zdravil, prekomernega izpostavljanja soncu, jemanja kontracepcijskih tabletk, med ali po nosečnosti, poznamo pa tudi posttravmatsko hiperpigmentacijo (po laserju, pilingih, plastičnih operacijah).

Cilj procedur za posvetlitev kože in hiperpigmentacij je posvetlitev hiperpigmentacij, zmanjšanje starostnih peg in melazme, preprečevanje nastanka novih hiperpigmentacij, ustvari se enakomeren ten kože.
Ob tretmajih je pomembna uporaba kakovostnih preparatov za domačo nego, ki pospešujejo željen rezultat ter dodatna UV zaščita.

Za vse storitve in posvet se je potrebno predhodno naročiti.
To lahko storite s klicem ali sporočilom na 051-352-000, na [email protected] ali preko spletnega obrazca.