O meni

Andreja Korošec

Sem usposobljena pedikerka za izvajanje medicinske pedikure, mojstrica kozmetične nege, certificirana in specializirana izvajalka metode travmatskega čiščenja kože in antiakne terapije GREEN PEEL® , HL in Dermaesthetic.

Pridobljeno znanje, večletne izkušnje ter tudi s strani dermatologov preizkušene metode mi omogočajo, da uspešno rešujem težave s stopali in pomagam do izboljšanja stanja problematične kože tako mladostnikom kot tudi odraslim.

UŽIVAM V DELU Z LJUDMI.

Rada vam svetujem in pomagam pri reševanju problematike kože na stopalih in obrazu.
Svoje znanje, pridobljeno po formalnih in neformalnih poteh, rada delim naprej in tako pomagam preprečiti zmedo v poplavi informacij o negi kože in stopal, ki nas obkrožajo.
Moje stranke so z mojim delom in rezultati zadovoljne, zato se rade vračajo.
Moje delo je moj hobi in moje poslanstvo.

UŽIVAM V DELU Z LJUDMI ...

…rada vam svetujem in pomagam pri reševanju problematike kože na stopalih in obrazu. Svoje znanje, pridobljeno po formalnih in neformalnih poteh, rada delim naprej in tako pomagam preprečiti zmedo v poplavi informacij o negi kože in stopal, ki nas obkrožajo. Moje stranke so z mojim delom in rezultati zadovoljne, zato se rade vračajo. Moje delo je moj hobi in moje poslanstvo.

PRISTNO …

 … in enako pozorno se posvečam tako mladim kot starejšim. Vaše potrebe rešujem individualno; pred posegom se z vami osebno posvetujem. Skupaj presodimo, kaj je tisto, kar v danem trenutku najbolj potrebujete. Nikoli ne silim v nekaj, česar sami ne želite ali ni nujno.

STREMIM …

… k vzpostavitvi medsebojnega zaupanja. Nega kože na obrazu in nega stopal sta intimni storitvi, zato je pomembno, da se med nami razvije odprt odnos. Potrudim se, da začutite, da ste v varnih rokah izkušene strokovnjakinje.

PRISEGAM …

 … na zdravje in higieno. Čistoča in urejenost sta pomemben steber zdravja, dobrega počutja in lepote. Manj je več. Preprosto je lepše.

SPOŠTUJEM …

 … naravo in upoštevam njene naravne zakonitosti. Verjamem v povezovanje splošne in alternativne medicine, saj menim, da se stara védenja in nova spoznanja odlično dopolnjujejo.

ZAKAJ …

… sem se podala v kozmetiko, še danes ne vem. Zagotovo je eden izmed razlogov dejstvo, da sem se sama soočala s težavami s kožo. Ob raziskovanju različnih rešitev, storitev in izdelkov, ki bi mi lahko pomagali, sem začutila željo, da pomagam vam, ki se soočate s podobnimi težavami.

ZAUPAM ...

 … življenju in potem, po katerih me pelje.